interiéry s tradicí od roku 1992
Menu
Blog
#

BOB 19

27. 07. 2020

Švédský Blå Station reaguje na aktuální situaci ve světě. Přináší způsob jak udržet hravost nábytku, a přesto dodržet bezpečnostní pravidla.

Sbližování lidí v bezpečné vzdálenosti je výzvou pro všechny z nás. „BOB-19“ je nový prvek průhledných oddělovačů pro atraktivní a hravé pohovky BOB z dílny našeho švédského partnera Blå Station. Díky nim bude snazší čelit dnešním výzvám.

BOB-19 lze použít trvale nebo dočasně dle potřeby. Rozdělovače Plexi se snadno přidávají nebo odebírají do jakékoliv nové, nebo již postavené pohovky BOB bez nutnosti demontáže sedačky samotné. Děliče lze rychle přesunout do libovolné polohy, blíže k sobě nebo více odděleně od sebe. Dostupný je v různých barvách a stupních průhlednosti, ve třech různých šířkách, aby vyhovoval všem aktuálně dostupným modulům BOB. Výška je stejná pro celou soupravu a doporučuje se ne více než tři sedadla mezi každou přepážku, aby byl zajištěn bezpečný a relaxační zážitek ze sezení.

Kreativní, funkční a přitom stále oku lahodící nápady vítáme s radostí! Není pro nás překvapením, že právě Blå Station s takovýmto nápadem přichází. Užijme si tedy bezpečnou vzdálenost i s ohledem na design…

Mnoho zdraví přejeme,

Pavlína Klementová
Marketing, AKIT